Census

Kort om Census Bolighus

Som den første virksomhed af sin art kunne Census byde på blandt andet fuldstændige køkkener og badeværelser, fliser & klinker, pool & spa, havemøbler, sofaer og meget mere i deres showroom.

Udstilling af fliser, klinker, spabade, køkkener, garderobeskabe, badeværelser m.m. gør, at Census i dag kan præsentere et stort og bredt udvalg til den danske befolkning, til bygherren, entreprenøren, arkitekten, designeren der ønsker et anderledes look, eller bare en lettere hverdag, hvor alt til huset/lejligheden kan købes. 

Her kan man nemt lade sig både friste og inspirere, specielt fordi Census Bolighus har valgt at udstille hele miljøer, så kunden kan se helheden.

At Census viser miljøer indenfor køkkener samt badeværelser er unikt, og deres showroom er også velbesøgt hver eneste dag/weekend. Alligevel er der mange, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med konceptet; Census Bolighus.

”Folk bliver tydeligvis inspireret, når de er her. Brusekabinen, spabadet – man kan fornemme sit badeværelse, når man står her. Det er ikke to klinker eller fliser, men en helhed med store flader i et stort rum, så man kan træde tilbage og få overblikket eller gå tæt på og få detaljer. Man skal føle, at man ser miljøerne, som de vil tage sig ud derhjemme. Det er inspiration i høj klasse,” siger den ansvarlige i Census Bolighus, Bent Jensen.
Census Bolighus har super gode forbindelser til Italien, og derfor opdateret på det seneste nye f.eks. indenfor badeværelsemøbel, klinker og fliser. Det har i høj grad betydning, når f.eks. Bo Bedre kalder Census Bolighus for trendsætter indenfor området.


Sådan finder du frem til Census Bolighus

Vi anbefaler at du bruger Google Maps til at finde vej til vores showroom. Følg linket her nedenfor, for at planlægge din nøjagtige rute. Vi er strategisk placeret parallelt ud til Holbæk motorvejen meller opkørsel 2 og 3 

Klik hér for at gå direkte til Vallensbækvej 20A, Brøndby på Google maps

Mr. Klinker tager altid gerne imod dig i vores store showroom i Greve .
Her finder du vores showroom
BRØNDBY / GLOSTRUP
Kongskildelund 6
2670 Greve
info@census.dk

Loading...
Presse information
Har du presserelaterede spørgsmål vedr. Census, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 60600080.

Vi har altid pressemeddelelser og billedmateriale klar, hvis I savner inspiration til hvad der rører sig i designverdenen.